В Сторожинці відбувся урочисто-траурний мітинг з нагоди 73-річчя з Дня Перемоги над нацизмом у Європі

Сьогодні, 9 травня 2018 року, в парку ім. Ю. Федьковича у Сторожинці відбулися урочистості з нагоди 73-ї річниці Дня Перемоги над нацизмом у Європі.

В урочисто-траурному мітингу взяли участь ветерани Другої світової війни, ветерани бойових дій, бійці з зони АТО, представники районної влади, керівники установ, організацій та підприємств краю, духовенство, небайдужі містяни. Під час заходу урочисто були покладені квіти, вінки та лампадки до Братської могили радянських воїнів і жертв політичного протиборства та пам’ятного знаку воїнам-афганцям, хвилиною мовчання віддана шана ветеранам за те, що довелось пережити, винести і звершити.

До присутніх звернулися голова Сторожинецької РДА Ярослав Бартош, заступник голови Сторожинецької районної ради Володимир Філіпович, голова Сторожинецької громади Микола Карлійчук та ветеран Другої світової війни Віктор Ребеза, який зазначив, що війна показала всьому світові незламний український дух і непереможне бажання свободи. Учасники дозвіллєвого клубу “Неспокійні серця” виконали пісню. Музичний твір на скрипках виконали учні Чудейської школи мистецтв.

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ