“У світі усе починається з Мами…”. В Сторожинецькій дитячій бібліотеці відбувся захід до Дня матері

У Сторожинецькій дитячій бібліотеці відбувся захід “Мама – душа сім’ї, берегиня родинного щастя” до Дня матері, який традиційно святкується другої неділі травня.

Учні 8-Б класу Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 разом з класним керівником Баліновою В.Д. та бібліотекарями підготували та провели родинне свято для своїх матусь.

Діти подарували мамам квіти та гарні подарунки, виготовлені власноруч, а також продемонстрували відеофільм “Матуся – сонце нашого життя!”.

Разом з школярами мами взяли участь у інсценізації казок та іграх, виконували пісні “Мамина калина”, “Чорнобривці”, “Родина, родина”, “Росте черешня у мами на городі”.

Учениця Валерія Бралковська розповіла веселі гуморески. Учні гортали умовні сторінки у книзі “Мама і я”: “Ми народилися”, “Перші наші слова”, “Початкова школа”, “Ми підросли”, “Юність”.

Свято Матері стало ще однією сходинкою до родинного єднання. Діти ще раз переконалися, що для кожного рідна матуся – це тепле ласкаве сонечко, яке щедро світить, всіх зігріває і нічого не вимагає натомість.

Бажаємо мамам в цей день особливий,
Щоб завжди збувалися мрії щасливі!
Подій кольорових, усмішок привітних,
І вражень щоденних – яскравих та світлих!

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ