Жителі Комарівців обговорили з представниками мерії та підрядника проведення руслорегулюючих робіт біля тросовї кладки в селі

Зустріч жителів Комарівців

Наступного дня після того, як жителі Комарівців заблокували роботи техніки, що навантажувала гравій біля руслу Сірету, на тому ж самому місці відбулася зустріч активістів з представниками міської ради, підрядної організації та Дністровсько-Прутського БУВР.

Жителі рішуче налаштовані взагалі проти виконання будь-яких робіт на цьому місці. Вони також чекають заключення спеціалізованої комісії, яка має бути сформована мерією за листом в.о. старости села Світлани Бажури. 

Костянтин Нуцул, директор ТОВ “Агробудналадка”, яке й виконує руслорегулюючі роботи біля тросової кладки та якому належить щебеневий завод, говорив, що роботи виконуються згідно проекту, але так як зараз річками йде нерест риби, то вибірку гравійно-піщаної суміші почали не від води, а з іншого кінця і що такі роботи також в межах проектної документації.

Не зважаючи на аргументи Світлани Іванівни, що щебеневий завод приносить значні кошти у бюджет, частина присутніх на зборах комарівчан висловилися за його закриття.

Категорія: Важливо Відео Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ