Відкритий Ринг СК “FANAT” з кікбоксингу до Дня міста Сторожинець

20 травня у районному Будинку національних культур в залі клубу ММА «Легіон» відбувся відкритий турнір з кікбоксингу «Відкритий Ринг SC FANAT в честь дня міста Сторожинець», організований тренером та засновником спортклубу FANAT (клуб кікбоксингу, кросфіту, аеробіки) Дроботом Володимиром за підтримки Сторожинецькоі міської ради і спонсорів турніру.

У заході взяло участь 80 спортсменів з 11 клубів з Чернівецької та Івано-Франківської областей. Змагання проводились по найжорсткішому і найвидовищнішому розділі кікбоксингу – К-1. Оскільки сам організатор є тренером по кікбоксингу К-1 – його майбутні турніри будуть проводитись по розділу К-1.

Турнір був у всій красі: бійці, тренери, глядачі, переживання, адреналін, конкурентні бої, підтримка, вболівання, нокдауни, нокаути, взаємоповага! Глядачі дістали масу задоволень та нових вражень, тому що cторожинчани раніше такого не бачили, а кікбоксери показав свої вміння.

Змагання були проведені на високому рівні. Кращі бійці були нагороджені призами від спонсорів, а також від організатора. Були вручені подяки людям, які допомогли в організації цього видовищного турніру, а також подяки тим, хто підтримував SC FANAT ще з того часу, як він з‘явився.

“Такі люди, як Роман Кусяк та Максим Скрипа допомагали і надалі допомагають спортклубу FANAT. Вони є прикладом, їм не всеодно на спортивне майбутнє нашої молоді” – зазначив Дробот Володимир.

По підсумках турніру перше командне місце зайняла команда президента Чернівецької обласної федерації кікбоксингу WAKO Сергія Хрептуна. Друге командне місце за cторожинецьким SC FANAT. Третє командне місце посів Чернівецький клуб «Цитадель», тренером якого є Хуторной С.А.

Турнір був проведений для популяризації Кікбоксингу та здорового способу життя в нашому місті, а також в усій Чернівецькій області.

Можна відмітити Сергія Хрептуна, який привіз свою команду виступати, але крім цього приймав участь в самій організації турніру, і навіть був рефері в ринзі – цим він не вперше показав, що спортсмени – одна команда і у них одна ціль.

Категорія: Важливо Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ