У Комарівцях під час пожежі загинув 2-річний хлопчик

ДСНС

Сьогодні, 25 травня 2018 року, у селі Комарівці Сторожинецького району в приватному господарстві, де проживало двоє дорослих та 11 дітей, сталася жахлива трагедія – внаслідок пожежі загинув 2-річний хлопчик.

Як нам стало відомо, батьки залишили дітей самих вдома. О 16:22 на пульт ДПРЧ-12 поступило повідомлення про загоряння у дерев’яній будівлі. На місце події було направлено екіпаж МПО села Комарівці та рятувальників ДПРЧ-12.

Відсутність хлопчика помітили тоді, коли пожежа вже почалася. Під час слідування на місце, пожежників повідомили, що, можливо, у будинку залишається дитина. На місце відразу були направлені медики. Рятувальники доклали всіх зусиль для локалізації загоряння в тих межах, у яких застали по прибуттю та його ліквідації.

До лікарів швидкої медичної допомоги дитину з будинку виніс батько, але, не зважаючи на їх зусилля, врятувати її не вдалося.

Як розповідали місцеві мешканці, родина була малозабезпечена, але порядна та роботяща. Зараз мерією вирішується питання тимчасового поселення батьків та дітей, оскільки будинок наразі не придатний до проживання.

Що саме стало причиною пожежі – наразі встановлюють експерти.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ