У школах Сторожинеччини пролунав останній дзвоник

Сьогодні, 25 травня 2018 року, у школах Сторожинецького району пролунав останній дзвоник. Вже завтра більшість школярів піде на літні канікули, а декого з них чекають іспити та продовження здачі ЗНО.

Освітній шлях закінчили майже 13 тис. учнів, які навчаються в навчальних закладах Сторожинецького району. Біля тисячі з них стали випускниками 9 класу, а близько сімсот – випускниками 11 класу.

Найбільше випускників у Сторожинецькій громаді – 208 11-класників та 468 9-класників. Сьогодні святкують усі: першокласники, які успішно опанували книжку – “Буквар”, подолали свою першу шкільну сходинку і стали почесними членами великої шкільної родини, випускники початкової школи, які не менш успішно склали перший дорослий іспит – державну підсумкову атестацію. Та найбільш хвилюючим це свято є для наших випускників, які прощаються зі своїми шкільними роками.

Хочеться привітати школярів з закінченням навчання. Випускники сьогодні символічно прощаються з безтурботним життям і попереду у них самостійний шлях, здобуття професії, побудова власної сім’ї.

Бажаємо оптимізму, натхнення та наполегливості у плаванні по величезному океані життя. Ви – майбутнє України!

Категорія: Важливо Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ