По вул. О. Кобилянської в Сторожинці закінчили встеляти асфальт

Сьогодні, 26 червня 2018 року, по вул. О. Кобилянської в Сторожинці на ділянці між вулицями Т. Шевченка та Реутова закінчили встеляти новий асфальт. Роботи по відновленню покриття проводять після минулорічної заміни каналізації.

Також було відновлено покриття тротуарів. На відміну від ділянки біля стадіону “Дружба”, тепер пішоходи будуть ходити по асфальтовому покриттю, а не по бруківці.

По тій же вулиці О. Кобилянської біля перехрестя з вул. Мічуріна, після встелення асфальту працівниками ТОВ “ШБУ-60” у травні минулого року, виникла проблема – після дощу вода збиралася прямо посеред проїжджої частини, не стікаючи з дороги, оскільки по її центру було не підвищення, а яма.

Щоб виправити це, сьогодні поверх нового асфальту встелили ще один шар асфальту товщиною декілька сантиметрів. Також було відновлено асфальт біля початку нового тротуару, який йде мимо території школи.

Тепер підрядником виступає ТОВ “Консоль-БМ”. Всього було встелено 1200 м² асфальту на дорогу і біля 450 м² – на тротуари. Загальна вартість – більше 900 тис. грн.

Далі планується асфальтувати Заріччя – частину вулиць Амурської та Прутської.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ