ХІХ сесія Сторожинецької міської ради VII скликання

Сьогодні, 26 червня 2018 року, відбулася XIX сесія VII скликання Сторожинецької міської ради. Ще перед початком засідання перед будівлею Сторожинецької районної ради зібралися вчителі Сторожинецької гімназії, учні та їх батьки.

Люди прийшли запитатися у міського голови, чи є правдивими ті чутки, що загальноосвітній заклад хочуть закрити та передати приміщення у користування Сторожинецькій районній лікарні, а саму гімназію перемістити до колишньої школи-інтернат.

Зачитавши заяву на сесії, батьківський колектив отримав відповідь, яка була підтримана депутатами міської ради, що обговорення такої реорганізації було, але планів закривати гімназію немає.

Також на порядку денному цього засідання навіть не було питання про прийняття ліцею №1 (колишньої школи-інтернат) на баланс Сторожинецької громади.

Всього на сесію виносилось 60 питань, більшість яких були “земельними”, та декілька депутатських запитів.

Питання порядку денного

Після розгляду першого питання, до сесії звернулися жителі Комарівців щодо заборони проведення руслорегулюючих робіт та перевірки їх законності.

Після досить емоційної дискусії депутати прийняли рішення звернутися до підрядника з вимогою суворо дотримуватися проектної документації, а до БУВР – з вимогою перевірити, чи всі вимоги проекту дотримані.

Також має бути сформована комісія, яка до наступної сесії повинна надати свої висновки щодо якості проведення робіт на руслі річки Сірет у селі Комарівці.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ