Сторожинецький Центр зайнятості закликає роботодавців скористатися “Електронним кабінетом роботодавця”

Центр зайнятості

Шановні роботодавці! Сторожинецька районна філія Чернівецького обласного центру зайнятості запрошує Вас скористатися сервісом державної служби зайнятості
«Електронний кабінет роботодавця»!

Електронний кабінет – це персональне автоматичне робоче місце роботодавця, працювати в якому Ви можете з будь-якого комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет.

Щоб отримати доступ до власного електронного кабінету зареєструйтесь на сайті ДСЗ за адресою: https://www.dcz.gov.ua/cabinet, або зверніться до свого особистого консультанта в Сторожинецькій районній філії Чернівецького обласного центру зайнятості для отримання логіну і паролю.

Після реєстрації Ви з легкістю зможете переглядати:

  • Звітність за формами № 3-ПН, № 4-ПН, № 1-ПА, а також подавати до Сторожинецької районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості звітність за формою № 3-ПН.
  • Актуальність реквізитів свого підприємства, що зареєстровані в Сторожинецькій районній філії.
  • Укомплектування вакансій.
  • Виконання договорів на громадські роботи, договорів на працевлаштування після навчання.
  • Відомості про компенсацію єдиного внеску та витрат на оплату праці за працевлаштування зареєстрованих безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб.

За більш детальною інформацією просимо звертатись до Сторожинецької районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості за адресою: м. Сторожинець, вул. Чернівецька, 82Б, або за телефонами: 2-20-76; 2-30-08.

Категорія: Економіка
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ