У Чудейській громаді коні змагалися на силу та швидкість. Фото

На території Чудейській громаді біля Нової Красношори вперше відбулися змагання коней, під час якого визначали їх силу та швидкість – в одиночному або парному забігу коні повинні були дотягнути до фінішу важкі дерев’яні колоди на санях.

До участі подали заявки 21 власник коней. Ініціатором заходу був лісник Чудейського лісництва, любитель коней Георгій Биндю. Допомогли у організації колеги, зокрема лісничий Борис Токарюк.

Перед початком протиборства відбувся парад коней, щоб гості змагань могли з усіма ознайомитися. З внесків учасників був створений призовий фонд.

За підсумками переможцем змагань у парному забігу коней стали ваговози Миколи Микайло з Чудею, у одиночному забігу – Василя Гончарюка з Банилова-Підгірного. ІІ місце взяли коні Михайла Божеску та Марина Пожоги, ІІІ місце – Боднара Миколи та Юрія Вілігорського. 

Захід зібрав багато любителів коней – і дорослих, і малих. Люди емоційно та живо вболівали за команди. Переможці були нагороджені цінними призами. По завершенню організатори зазначили, що такі змагання варто проводити щорічно.

Пропонуємо вашій увазі фотозвіт:

Категорія: Важливо Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ