Центр зайнятості запрошує роботодавців району долучитися до анкетування

Для проведення поглибленого вивчення перспектив розвитку регіонального ринку праці на підставі даних роботодавців, прогнозування локального ринку праці, складання перспективної потреби в працівниках у професійному розрізі Державною службою зайнятості запроваджено анкетування роботодавців про потребу в працівниках на 2019 рік.

Сторожинецька районна філія Чернівецького обласного центру зайнятості запрошує всіх роботодавців району долучитися до анкетування.

Заповнити анкети можна у «Персональному кабінеті» на Інтернет-ресурсі Державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості» у розділі «Опитування».

Щоб отримати доступ до власного електронного кабінету Вам потрібно зареєструйтесь на сайті ДСЗ за адресою: https://www.dcz.gov.ua/cabinet, або звернутись до свого особистого консультанта в Сторожинецькій районній філії Чернівецького обласного центру зайнятості для отримання логіну і паролю за адресою: м. Сторожинець, вул. Чернівецька, 82Б, або за телефонами: 2-20-76; 2-30-08.

Результати анкетування оброблятимуться фахівцями Державної служби зайнятості та будуть використані при розробці прогнозу потреби у працівниках на 2019 рік.

Джерело: Сторожинецька районна філія Чернівецького обласного Центру зайнятості

Категорія: Економіка
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ