У Сторожинці відбувся благодійний ярмарок по збору коштів для порятунку дитини

У неділю, 29 липня 2018 року, у Сторожинці на Центральному майдані Незалежності відбулась благодійна акція “Допоможіть врятувати Євочку”.

Захід був націлений на збір допомоги для 5-місячної сторожинчанки Єви Іленчук. Нагадаємо, маленькій дівчинці поставили страшний діагноз: імунодефіцит, рідкісний, тяжкий комбінований (Т+/-В+NK). Хвороба проявляється в тому, що імунна система взагалі не працює і будь-яка вірусна чи бактеріальна інфекція можуть бути фатальними для життя малечі. Це надзвичайно рідкісне захворювання. У світі діагностували лише 6 випадків цієї важкої хвороби, але вона виліковна!

Щоб жити, дитинці потрібна термінова трансплантація кісткового мозку. Оперувати береться Турецька клініка MedicalPark Antalya Hospital, ціна життя – 110 000 доларів.

Наразі, завдяки небайдужим та милосердним людям зібрано 44223 долари. В цю суму ввійшли і кошти, зібрані вчора під час благодійної акції, зокрема 93 179 грн., 170 євро, 110 доларів та 400 злотих.

“Вчора відбулось справжнє воз’єднання сердець. Всі ми разом і тільки разом велика рушійна сила. Спільними молитвами, добрими словами та підтримкою ми вселяємо віру та надію в прекрасну сім’ю. Висловлюю щиру подяку всім, хто долучився до проведення ярмарку і власними зусиллями показав, що у нас дивовижні, благородні, милосердні люди!

Якщо раніше ми були поодинці, то зараз ми об’єдналися в одну команду заради високої мети – порятунку дитини. Молімося разом за наше крихітне янголятко, не покладаймо рук і ми зможемо, ми врятуємо життя! Господь творить добро нашими руками!” – розповідає одна з волонтерів, Ольга Євдокименко.

Благодійність

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ