Засідання комітету доступності

    5

В середу, 01.07.15 р., в залі засідань Сторожинецької РДА пройшло засідання Комітету доступності при Сторожинецькій районній державній адміністрації.

2

Під час чергового засідання було розглянуто питання, що стосувалися забезпечення доступності для людей з обмеженими можливостями до операційного залу УкрПошти, Ощадбанку, розрахункового центру газового господарства, встановлення поручнів до приміщення міграційної служби та ремонт поручнів до Управління праці.

4

Також була поставлена вимога про обладнання кнопкою виклику приміщення Сторожинецького РЕМу, магазину “Колос” та піднімалося питання про роботу ліфту в приміщенні Сторожинецького Центру первинної медико-санітарної допомоги.

3

Представники комітету доступності перевірили роботу кнопки виклику на будівлі Сторожинецької мерії, а також поставили зауваження щодо деяких пандусів та проїзду людей на візках по площі міста.

Комітетом прийнято рішення по зазначених питаннях провести перевірку до 15 липня і результати перевірки розглянути на наступному засіданні Комітету доступності 22 липня.

Джерело: Сторожинецька організація СОІУ

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ