У місті вирішили демонтувати деякі платіжні термінали

main

Виконавчий комітет міської ради рішенням №73 від 30 червня 2015 р., керуючись попередніми рішеннями виконкому та сесії міської ради, вирішив відмовити фізичний особі-підприємцю, у власності якого червоно-білі платіжні термінали по місту, у задоволені заяви про помісячне проведення плати за тимчасове користування будівлями та спорудами при розміщенні та встановленні технічних пристроїв на будівлях та спорудах в м. Сторожинець. Всього по місту планується демонтувати шість платіжних терміналів цього підприємця.

Платіжні термінали

Як пояснили в міській раді, це пов’язано з порушенням правил сплати коштів за право тимчасового користування будівлями та спорудами. Дозвіл на встановлення платіжних терміналів був наданий рішенням виконавчого комітету міськради №36 від 11.03.15 р. з сумою оренди рівною 2 мінімальні заробітні плати за 1 платіжний термінал на рік. Фізична особа-підприємець не сплатила кошти в повній мірі згідно рішення виконкому від 11 березня.

Розмір оплати за встановлення технічних пристроїв на будівлях і спорудах був затверджений XXXVIII сесією Сторожинецької міської ради рішенням №48-33/2015 від 18 лютого 2015 р. Це рішення стосується розміщення будь-яких технічних елементів та пристроїв на будівлях та спорудах у м. Сторожинець.

Джерело: Сторожинецька міська рада

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ