Працівники мерії прибрали територію біля “танку”

Сьогодні зранку, 3 серпня 2018 року, у п’ятницю, працівники Сторожинецької мерії на чолі з міським головою Миколою Карлійчуком, разом з заступником міського голови Валерієм Абрамчуком, а також з начальниками відділів міської ради взяли участь у “суботнику”, який ще з радянських часів представлявся як свідома організована безкоштовна праця, – зазвичай прибирання, – на благо суспільства у вільний від роботи час.

Історично такі заходи проводилися у вихідний день та були “добровільно-примусовими”, що не завадило людям, які отримують заробітну плату за рахунок коштів платників податків громади, навести порядок та покращити благоустрій на перехресті вулиць Чернівецької та Косівської біля одного з найбільш пам’ятних об’єктів міста – меморіалу воїнам, які звільняли Сторожинець від німецько-фашистських загарбників в березні 1944 року.

Всього у заході взяли участь біля сорока працівників міської ради разом з керівництвом. Спільними зусиллями за допомогою комунальників було розчищено майданчик біля меморіалу, покошена трава, вичищені бур’яни між плитами покриття та захаращення біля підніжжя пам’ятнику.

Тепер погляд жителів та гостей Сторожинця при заїзді у місто милуватиме погляд не тільки гарко викошений напис “Миру – мир”, а й прибраний завдяки командній роботі на відкритому повітрі майданчик біля “Танку”.

Нам не відомо, чи це остання проблема, яка залишилася у Сторожинецькій громаді з 40-тисячним населенням, чи ще десь є не покошені ділянки і не побілені бордюри.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ