У Старій Жадові говорили про правову допомогу в об’єднаних територіальних громадах

Минулого тижня у бібліотеці №1 села Стара Жадова бібліотекар Грицюк Н.Я. організувала семінар на тему “Правова допомога в об’єднаних територіальних громадах”.

Консультації з правових питань різного характеру надавав директор Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Мінтенко С.Г. Як вирішити конфліктні ситуації у сфері агровиробництва розповідав присутнім представник Чернівецької ГО “Комітету виборців України” Паламар В.П.

Як і куди звернутися стосовно надання безоплатної первинної та вторинної допомоги розповіла начальник відділу комунікацій та безпечного доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Андріцька О.

В процесі жвавої дискусії в учасників семінару виникали різноманітні питання до гостей, які спричинені життєвими ситуаціями. На більшість питань одразу знаходили вирішення, а питання, які неможливо було одразу розібрати, занотовували для подальшого вивчення та надання якісної правової допомоги.

На семінарі також була присутня директор Сторожинецької районної ЦБС Лугина І.Г., яка наголосила на тому, що саме бібліотека є тим містком між громадою та органами місцевого самоврядування, правоохоронними органами, де кожен громадянин може і повинен знайти захист своїх прав та інтересів.

Семінар пройшов успішно, жителі села були задоволені тим, що мали змогу отримати безкоштовну юридичну консультацію.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ