31 серпня – кінцевий термін сплати оренди за використання земельних ділянок

Сторожинецька міська рада нагадує землевласникам та землекористувачам про необхідність виконати свій конституційний обов’язок, встановлений статтею 67 основного закону держави, щодо сплати податків і зборів в порядку і розмірах, встановлених законом. Кінцевий термін сплати – 31 серпня 2018 року.

З метою уникнення нарахувань штрафних санкцій та пені, передбачених Податковим кодексом України (ст.ст. 126 та 129) на суму податкового боргу, просимо завчасно сплатити податки та орендну плату за використання земельних ділянок.

Землекористувачі м. Сторожинець можуть звернутися за довідками у відділ земельних відносин та комунальної власності Сторожинецької міської ради за новою адресою: м. Сторожинець, вул. О.Кобилянської, 2 (ІІ поверх, тел. 2-15-55).

Землекористувачі населених пунктів: Банилів-Підгірний, Бобівці, Давидівка, Зруб-Комарівський, Слобода-Комарівці, Комарівці, Костинці, Нові-Бросківці, Панки та Старої Жадови, за вказаними вище довідками, можуть звернутись до землевпорядників за місцем знаходження земельних ділянок.

Категорія: Важливо Економіка
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ