“Як зірка в небі – Україна в серці”. У Костинцях відбулося патріотичне свято

День Незалежності – головне державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення Незалежності України. Цей день прийнято вважати датою утворення держави України в її сучасному вигляді.

З цієї нагоди, в неділю, 26 серпня 2018 року, в Будинку Культури села Костинці було проведено свято “Як зірка в небі – Україна в серці”, на якому зібралися місцеві жителі села, працівники Костинецького дошкільного навчального закладу “Горянка”, вчителі Костинецького навчально-виховного комплексу, депутати Сторожинецької міської ради, жителі села та працівники Костинецького старостинського округу.

Працівниками бібліотеки в залі була оформлена розгорнута книжкова виставка “Ти одна і неподільна – Україно моя вільна” та виставка народних умільців села.

Ведучі свята – Савка Анастасія Орестівна та Понич Ангеліна Сергіївна, – представили концертну програму свята та надали слово директору Костинецького навчально-виховного комплексу Божескул Владиславі Тодорівні, яка зачитала список воїнів АТО, які захищали і захищають нашу Україну, згадала матерів, які чекають своїх синів.

Присутніх в залі привітала піснею про Україну Мунтян Кароліна Володимирівна. Сестри Савка Анастасія та Тетяна виконали пісню “А в нас небо синє, поле жовте”.

Молодша танцювальна група виконала танець “Це моя країна”. Фольклорний ансамбль Будинку Культури виконав українські пісні “Чи ти чув миленький” та “Ой ти ніченько”. На завершення свята чоловічий вокальний ансамбль Будинку Культури виконав козацькі пісні.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ