У Сторожинецькому районі розпочали навчання більше 1600 першокласників

В навчальних закладах Сторожинецького району в суботу, 1 вересня, та сьогодні, 3 вересня, пройшли урочисті лінійки, присвячені Всесвітньому Дню Знань – особливому святу, яке завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою.

У кожній школі голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка!

До свята Першого дзвоника в районі було підготовані всі навчальні заклади, в яких працюють мудрі та великодушні педагоги, що щедро діляться своїми знаннями та плекають справжніх патріотів нашої держави.

У Сторожинецькому районі вперше поріг школи переступлять більше 1600 першокласників. Найбільше, – майже 700, – першачків у Сторожинецькій громаді.

У школах, підпорядкованих управлінню освіти РДА, майже 390 учнів йдуть до школи перший раз. 180 учнів розпочали шкільне навчання у Красноїльській громаді. Майже така ж кількість першокласників у Чудейській та Великокучурівській громадах.

Загалом в Сторожинецькому районі до навчання приступили біля 13 тисяч учнів, яким ми бажаємо підкорити нові вершини знань, зустріти добрих та надійних друзів та досягти омріяної мети!

Учням випускних класів бажаємо оволодіти освітніми знаннями для гарної здачі державної підсумкової атестації та проходження ЗНО, щоб в майбутньому обрати гідну та омріяну професію! Віримо, що ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті

Категорія: Важливо Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ