Наші краяни стали чемпіонами Всеукраїнських змагань-2018 серед кращих вальників лісу та кращих операторів гідроманіпулятора

Вчора, 30 серпня, на базі ДП «Тетерівський лісгосп» (Київська область) відбулися всеукраїнські галузеві змагання на визначення кращого вальника країни та кращого оператора гідроманіпулятора.

За результатами конкурсних етапів зі Сторожинеччини двічі піднімалися на найвищу сходинку п’єдесталу. Перше місце у ХХІ Всеукраїнському конкурсі вальників лісу посів Віталій Слюсарчук, викладач спецдисциплін, завідувач денним відділенням Сторожинецького лісового коледжу. Віталій Васильович представляв на змаганнях команду компанії «Штіль».

Перше місце у Х Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «Кращий оператор гідроманіпулятора-2018» виборов Валерій Гриженку, водій лісовоза, працівник Чудейського транспортного цеху ДП «Сторожинецьке ЛГ».

Костянтин Жолован, який працює у Чемернарському лісництві ДП «Берегометське ДЛМГ», посів у Всеукраїнському конкурсі вальників лісу-2018 почесне четверте місце серед 30 учасників змагань.

Дмитро Міглей, водій лісовоза також з Чудейського транспортного цеху ДП «Сторожинецьке ЛГ», зайняв 5 місце серед 16 учасників змагань на кращого оператора гідроманіпулятора.

З приємністю зазначимо, що Валерій Гриженку неодноразово ставав переможцем всеукраїнських чемпіонатів з фахової майстерності. У 2012 році він прославив Україну і, зокрема, Сторожинецький лісгосп на міжнародних змаганнях операторів гідроманіпуляторів.

«Ми пишаємося нашими призерами нинішніх всеукраїнських змагань, – каже директор ДП «Сторожинецьке ЛГ» Ігор Беленчук. – Спасибі Валерію Гриженку і Дмитрові Міглею за відмінний результат у цьому конкурсі.

А також велика подяка усім, хто підтримував наших хлопців безпосередньо на цих змаганнях. Надзвичайно приємно було бачити, як представники нашого славного Сторожинецького краю займають вищі чемпіонські сходинки на п’єдесталі всеукраїнських змагань. Від імені всього трудового колективу нашого лісогосподарського підприємства бажаю чемпіонам і призерам подальших професійних здобутків».

Джерело: ДП «Сторожинецьке ЛГ»

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ