Негабаритне сміття з Сторожинця вивозитимуть у вівторок та суботу

Вивезенням ТПВ (твердих побутових відходів) з сміттєвих контейнерів у Сторожинці займається КП “КарпЕко-2010”. За результатами тендеру Сторожинецькою міською радою був заключений договір з приватним підприємцем Гаврилюком Г.Г., який займається суто вивезенням негабаритного сміття, що збирається біля контейнерів або на стихійних сміттєзвалищах.

Треба нагадати, що обрізки гілок, будівельне сміття, торішнє листя тощо не являються ТПВ і організація вивезення такого роду матеріалів повністю лягає на власників та орендарів територій.

Комунальники просять звернути увагу на те, що міською радою організоване вивезення такого негабаритного сміття та очищення стихійних сміттєзвалищ два рази на тиждень – у вівторок та суботу. Велике прохання до сторожинчан підібрати момент викидання негабаритних відходів саме до цих днів.

Якщо необхідно терміново вивезти сміття з городу, будівельне сміття, гілля, сільськогосподарські відходи, речі домашнього вжитку, меблі тощо або інше негабаритне сміття в Сторожинці, ви можете звернутися до КП “Сторожинецьке ЖКГ” за телефоном 2-12-44, до “КарпЕко-2010” за телефоном 2-18-55 та до ПП Гаврилюк Г.Г. за телефоном 095 52 57 817.

Мерія нагадує жителям громади, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

Категорія: ЖКГ
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ