В Сторожинці відбувся фінал Сільських спортивних ігор та урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту

Вчора, 9 вересня 2018 року, в Сторожинці на стадіоні “Дружба” відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту, а також пройшов фінал Сільських спортивних ігор, які були присвячені 27-й річниці Незалежності України.

Перед початком заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто поклав своє життя за свободу та процвітання нашої держави.

Спортсмени Сторожинеччини у 2017 році зайняли перше загально-командне місце в заліку обласних сільських спортивних ігор. На цьогорічних сільських спортивних іграх перші місця наші краяни зайняли у шахах, настільному тенісі, легкоатлетичному кросі, другі місця – у гирьовому спорті та жіночому волейболі, треті місця – у шашках.

Спортсмени ДЮСШ “Колос” з дзюдо брали участь у Першості України, де Матейчук Олександр зайняв І місце, Цурик Стас – І місце, Звоздецький Василь – ІІ місце. Команда ДЮСШ “Колос” з футболу приймала участь у міжнародному турнірі серед юнаків у Чехії.

Вчора спортсмени змагалися у волейболі, богатирських іграх, легкій атлетиці та міні-футболі. В легкій атлетиці І місце зайняли спортсмени Зруб-Комарівців, ІІ місце – команда Чудею, ІІІ місце – Банилова-Підгірного. У волейболі серед жінок переможцями стала команда Банилова-Підгірного, ІІ місце – команда Верхніх Петрівців, ІІІ місце – команда Сторожинецького лісового коледжу. У Кубку району з волейболу серед чоловіків переможцем стала команда села Давидівка, ІІ місце зайняли спортсмени з Красноїльська, ІІІ місце – село Ропча.

Богатирські ігри: І місце – Андрій Акіца, спортсмен з села Стара Красношора, ІІ місце – Грижінку Іван, село Нижні Петрівці, ІІІ місце – Рибак Денис, село Комарівці. Міні-футбол: І місце – команда села Чудей, ІІ місце – селище Красноїльськ, ІІІ місце – село Панка.

У загальному заліку районні сільські спортивні ігри виграли спортсмени села Банилів-Підгірний.

Категорія: Важливо Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ