На лікування сторожинчанки Єви Іленчук залишилось зібрати 25 тис. доларів із 110 тис. необхідних

Вчора маленькій сторожинчанці Єві Іленчук виповнилося 7 місяців. Збір допомоги дитині згуртував десятки небайдужих людей, було проведено багато акцій, до яких долучилося десятки волонтерів – це караоке, перегляди мультфільмів, водна битва, показ вишиванок та масова акція в навчальних закладах “Замість квітів подаруємо життя”, під час якої батьки та діти не купували квітів вчителям, а кошти на святковій лінійці пожертвували задля дитини.

Нагадуємо, діагноз 5-ти місячної сторожинчанки Єви – імунодефіцит, рідкісний, тяжкий комбінований (Т+/-В+NK). Імунна система взагалі не працює. Будь-який вірус може стати фатальним для життя малечі. Це надзвичайно рідкісне захворювання. У світі діагностували лише 6 випадків цієї важкої хвороби, але вона виліковна. Для того, щоб дівчинка одужала, необхідна термінова операція. Ціна життя – 110 000 доларів.

Лише у День Знань в скриньки вдалося зібрати біля 65 тис. грн. За наступний тиждень в школах вдалося зібрати 166,8 тис. грн, 135 євро та 30 доларів. 

Анжела, мати Єви, прозвітувала за надходження коштів з 3 по 9 вересня: на картки ПриватБанку надійшло 89 тис. грн., акція “Замість квітів подаруємо життя” зібрала 166,8 тис. грн., 135 євро та 30 доларів, на руки отримано 235 доларів та 200 євро, отримані перекази на суму 244 долари. Таким чином, разом зібрано 9,7 тис. доларів. 

Сім’я Іленчуків витратила у Туреччині, де зараз знаходиться Євочка, 1,3 тис. доларів, що не входять до інвойсу (переліт, проживання тощо).

Таким чином, на лікування дитини залишилося зібрати 25,3 тис. доларів із 110 тис. доларів необхідних.

Та ціль, яка на початку благодійних акцій здавалася такою далекою, завдяки зусиллям небайдужих людей стає все ближче та ближче!

“Щодня, щохвилини, щосекунди дякую Господу Богу нашому, що дав мені таку можливість бути мамою такої чарівної, такої ніжної, такої бездоганної дівчинки. Це втілення всього що є найпрекрасніше на цій землі. Тримаючи її на руках, таке враження наче тримаєш на своїх руках найцінніший СКАРБ, СКАРБ якому немає рівних ні в ціні, ні в крас!.” – каже мати Єви Анжела.

Батьки Єви безмежно вдячні всім, хто долучився до збору допомоги!

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ