Сторожинецьку ОТГ було вибрано для впровадження проекту “Енергоефективність у громадах”

Делегація Сторожинецької громади взяла участь у конференції “Мережа енергоефективних громад: впровадження локального енергетичного менеджменту”, яка відбулася в місті Києві у рамках проекту “Енергоефективність у громадах II” за підтримки GIZ та програми “U-LEAD з Європою”.

Серед 30 громад, які відібрані для участі у проекті, Чернівецьку область представлятимуть дві громади – Сторожинецька та Мамалигівська.

Завданнями проекту “Енергоефективність у громадах” є впровадження муніципального енергетичного менеджменту, розробка SECAP (плану дій для сталого розвитку енергетики та клімату), підвищення інституційної спроможності та розробка механізмів заохочення співпраці з надавачами послуг.

Сьогодні, 11 вересня 2018 року, Сторожинець відвідали радник програми “U-LEAD з Європою” Саша Куун (Sacha Kuhn) та менеджер регіонального Хабу для Південно-Західної України Юлія Грицку-Андрієш (Dr. Iulia Hrytsku-Andriesh).

Гості відвідали ДНЗ “Дзвіночок” у Сторожинці, МП “Скіф” та будівництво спортзалу і НВК по вул. Б. Хмельницького. Було обговорено подальшу співпрацю в напрямку розробки та впровадження заходів у рамках проекту “Енергоефективність у громадах”.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ