У ЦДЮТ відбулося перше засідання “Школи педагогічної майстерності”

В четвер у Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося перше засідання “Школи педагогічної майстерності”. Створена у вересні цього року “Школа” стала логічним послідовником ідей та цілей “Школи молодого педагога”.

Педагогічна майстерня об’єднала не тільки молодих спеціалістів, але й досвідчених керівників гуртків Центру з високою творчою активністю, з високими результатами педагогічної діяльності і має на меті створити умови для самореалізації кожного учасника в їх творчій професійній діяльності.

Мета «Школи педагогічної майстерності» – сприяти підвищенню фахового рівня, розвитку творчого потенціалу педагогів ЦДЮТ, удосконаленню майстерності, озброєнню новітніми знаннями, методикою та технологією навчання.

Започаткувала роботу «Школи педагогічної майстерності» та відкрила перше засідання директор ЦДЮТ Інеса Корчинська, яка побажала педагогам Центру плідної та результативної співпраці для досягнення спільної , благородної мети – виховання в дітях творчої та талановитої особистості.

На засіданні виступили: заступник директора з НВР Паладій О.М., яка презентувала  учасникам «Школи» педагогічну технологію «Ситуація успіху». Методисти Унгурян Т.М. та Скрипа Л.О. ознайомили керівників гуртків з науково-методичними кроками допедагогічної майстерності.

Педагогічним досвідом роботи в позашкільному закладі  та  фаховими секретами поділились керівники гуртків: Іван Місікевич (фото-, відеостудія «Фокус») та Леонід Булавін (“Вокально-інструментальний ансамбль”), які вже на протязі 30 років знаходять, виховують, навчають  та запалюють юні зірочки, дають вихованцям путівку у творче доросле життя.

Учасники засідання ознайомились з узагальненим передовим педагогічним досвідом кращих керівників гуртків ЦДЮТ у вигляді друкованих видань та електронних блогів. Наприкінці засідання були проведені тестування на комунікабельність та діагностика уміння контролювати себе під час спілкування.

Джерело: заступник директора з НВР ЦДЮТ

Категорія: Дозвілля Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ