Верхні Петрівці відсвяткували День села

«Пахне рідне село і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…» – такими словами нещодавно у мальовничому селі Верхні Петрівці розпочалося святкування Дня села.

В обідню пору на сільському стадіоні зібрались місцеві жителі та гості від старого до малого, зручно розташувавшись на зеленому пагорбі.

Малеча бавилася на гойдалках, батутах та великих надувних гірках, встановлених прямо тут. Працювала виїзна торгівля із різноманітними смаколиками, сувенірними виробами та дитячими забавками.

Свято розпочалося із концертної програми, до якої підійшли з творчістю та гумором. Готувалися серйозно, адже таке дійство у селян буває раз на рік.

Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан.

Свої музичні дарунки підготували Ніна Белінська-Фальоса, Георгіна Паскал, свої запальні танці дарували Андрійчук Василь та Флореску Олеся, зразковий колектив «Мугурел» Верхньопетровецької ЗОШ І ІІІ ст. №1.

Учні школи №2 вітали земляків музичними композиціями, флешмобом, які присвячувались і Україні, і рідному краю, і рідним батькам.    

Молодь ввечері досхочу могла повеселитися на дискотеці. Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини.

Святом залишились задоволені усі, навіть затяті песимісти, щиро дякуючи організатору цього грандіозного дійства, директору сільського будинку культури Куташу Георгію Івановичу.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ