«Ювілей під шелест сторінок». Сторожинецька районна бібліотека відсвяткувала своє 70-річчя

В останній день вересня нам дано замислитися над сутністю цього Дня, побачити різну бібліотеку – буденну і святкову, заклопотану справами і щасливу від урочистих оцінок та посмішок читачів, переповнену надіями на краще майбутнє і стурбовану проблемами сьогодення, замислитися над тим, чим 30 вересня відрізняється від інших днів, адже кожен день свого життя ми хочемо прожити щасливо, радісно і натхненно, втомитися від добрих справ і відпочити у колі друзів.

Але все ж таки 30 вересня – особливий день у житті кожного, хто пов’язав своє життя з бібліотекою, хто приходить до бібліотеки працювати, вчитися, відпочивати, спілкуватися …

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек у Центральній районній бібліотеці відбулися урочистості з нагоди професійного свята та 70-річчя заснування Сторожинецької районної бібліотеки.

До працівників та читачів районної бібліотеки зі щирими словами привітань зверталися: Іван Мунтян – голова Чернівецької обласної ради, Тетяна Шарагова – заступник начальника управління культури Чернівецької обласної державної адміністрації, Іван Лосік – голова Сторожинецької районної ради, Василь Гоцуляк – заступник голови Сторожинецької районної державної адміністрації, Ігор Матейчук – секретар Сторожинецької міської ради Сторожинецької об’єднаної територіальної громади, Марія Довгань – заступник директора Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М.Івасюка, Ірина Руда – заступник директора Чернівецької обласної бібліотеки для дітей, Ірина Давидчук – начальник відділу культури, національностей та релігій Сторожинецької районної державної адміністрації, Галина Сушинська – в.о.начальника відділу культури, туризму, зв’язків із ЗМІ Сторожинецької міської ради, Катерина Гуцуляк – депутат Сторожинецької  районної ради, Галина Пухальська – директор Чернівецької міської централізованої бібліотечної системи, Світлана Репало – голова райкому профспілки працівників культури Сторожинецького району,  Віктор Белінський – директор Сторожинецької друкарні.

«Саме 30 вересня ми маємо чудову нагоду привітати один одного зі святом, побачити БІБЛІОТЕКУ – незвичайну, надійну, внутрішньо потужну і щемливо ніжну, космічну, незбагненну, бездонну!»,- такі слова лунали з вуст ветеранів бібліотечної справи Слюсарчук Г.К., Токарюк Н.М., Іщенко А.М. та найкращих читачів бібліотеки – Мисько І.М., Якимович М.С., Федорчі Д.С., Гаврилюк Г.В., Шастал Г.Д., Янушевського Л.Г.

Бібліотечні працівники бажають усім щиро любити свою бібліотеку як частину самого себе! Адже тут живуть не лише пам’ять поколінь, культура та інтелект нації. У бібліотеці та з бібліотекою сьогодні ростуть наші діти, здобувають освіту школярі і студенти, відпочивають бійці АТО, шукають роботу ті, хто її потребує, вивчають іноземні мови, знайомляться з європейськими стандартами життя, знаходять відповіді на питання з юриспруденції, економіки, медицини, виробництва, соціального захисту …

Бібліотекарі сьогодні щиро вболівають за своїх читачів, прагнучи, аби бібліотеки збереглися та мали сучасні приміщення, оснащення і нові ресурси, аби представники органів влади на всіх рівнях розуміли роль і значення бібліотек для своїх громад.

Бажаємо з оптимізмом дивитися у майбутнє і вірити, що БІБЛІОТЕКА – як все красиве і вічне – буде завжди поруч і допоможе нам здобувати перемогу!

Бажаємо бібліотекарям зберігати найкращі людські риси – мудрість, терпіння, любов та поєднувати їх з професійними якостями, прагнути до знань і розвитку.

Нехай у цей день (і не тільки) читачі будуть читаючими…

Книги не дуже важкими…

Комп’ютери не зависають =)…

Зарплати – великими…

А бібліотечний день – кожен день!

Найщиріших, найтепліших і найдобріших подій у житті!

 Добра і безмірного щастя!

 Взаєморозуміння та успіхів вам у всіх починаннях!

Нехай слова благодаттю наповнюють ваші душі, а робота приносить справжню насолоду!

Нехай книга вашого життя буде об’ємною і захоплююче цікавою і нехай в ній не буде місця негативним героям!

Зі святом, дорогі колеги!

Дирекція Сторожинецької районної ЦБС

Категорія: Важливо Відео Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ