Негабаритне сміття з Сторожинця вивозять щовівторка та щосуботи

Сторожинчани, які мешкають на Заріччі, надіслали нам фотографії куп сміття, що розташовані біля сміттєвих контейнерів. 

За результатами тендеру Сторожинецькою міською радою був заключений договір з приватним підприємцем Гаврилюком Г.Г., який займається суто вивезенням негабаритного сміття, що збирається біля контейнерів або на стихійних сміттєзвалищах.

Представник підрядника наголосив, що змін у графіку вивезення не було і просить звернути увагу на те, що міською радою організоване вивезення такого негабаритного сміття та очищення стихійних сміттєзвалищ два рази на тиждень – у вівторок та суботу.

Велике прохання до сторожинчан підібрати момент викидання негабаритних відходів саме до цих днів.

Треба нагадати, що обрізки гілок, будівельне сміття, торішнє листя тощо не являються ТПВ і організація вивезення такого роду матеріалів повністю лягає на власників та орендарів територій.

Якщо необхідно терміново вивезти сміття з городу, будівельне сміття, гілля, сільськогосподарські відходи, речі домашнього вжитку, меблі тощо або інше негабаритне сміття в Сторожинці, ви можете звернутися до КП “Сторожинецьке ЖКГ” за телефоном 2-12-44, до “КарпЕко-2010” за телефоном 2-18-55 та до ПП Гаврилюк Г.Г. за телефоном 095 52 57 817.

Категорія: ЖКГ
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ