В Сторожинецькій музичній школі відбувся традиційний концерт до Міжнародного Дня музики

В Сторожинецькій музичній школі вже стало традицією відкривати діяльність нового начального року спільним святковим концертом, присвяченому Дню працівників освіти, Міжнародному Дню музики та «Посвяті в першокласники».

Із словами привітання до юних музикантів та до викладацького складу звернулася директор школи Іонуц Тетяна Вікторівна: «В цей день я хочу привітати всіх тих, хто любить музику. Я вітаю своїх колег викладачів, які присвятили своє життя музиці та вчать відчувати її красу своїх юних виконавців. Я вітаю наших учнів, які тільки починають усвідомлювати наскільки глибокий та багатогранний світ музики. Вітаю наших постійних слухачів – шанувальників класичної, народної, джазової музики, які постійно відвідують наші творчі заходи».

Тетяна Вікторівна також зазначила, що школа завжди має підтримку від владних структур.

В цьому році викладачі та адміністративно-господарський персонал отримали грошові премії від Сторожинецької ОТГ з нагоди Дня Музики та Дня вчителя.

«Нам приємно, що наша праця цінується. Легко займатися творчістю, коли за спиною є потужна підтримка. Я хочу від імені всього колективу подякувати міському голові, депутатському корпусу, виконавчому комітету за збереження культурних осередків краю, поваги до усіх учасників навчально-виховного процесу, зміцнення матеріально-технічної бази закладу, фінансову та моральну підтримку.»

По завершенні свого виступу, директор нагородила спільними грамотами дирекції з райкомом профспілки працівників культури викладачів, учні яких в цьому році вступили до вищих музичних навчальних закладів: Семотюк Лідію Андріївну, Петровича Валерія Леоновича, Горбатенко Світлану Валеріївну, Подольського Дмитра Радовича, Дроник Марину Степанівну.

Привітала усіх присутніх в залі і голова райкому профспілки працівників культури Репало Світлана Григорівна. Теплі слова звучали на адресу викладачів які протягом багатьох років докладали максимум зусиль для розвитку творчого потенціалу своїх вихованців.

       Зі сцени вихованці музичної школи презентували глядачам свої найкращі музичні номери, що дивували майстерністю виконання, свідчили про високий рівень виконавської майстерності юних музикантів.

               Для всіх присутніх – це було справжнє свято душі. Глядачі отримали безліч позитивних емоцій та з нетерпінням чекатимуть нових зустрічей !                     

Джерело: Сторожинецька музична школа

Категорія: Дозвілля Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ