Трагедія на дорозі

ДТП

В м. Сторожинець 13.03.15 р. близько 19:00 сталася трагедія на вул. Б. Хмельницького. Водій автомобіля ВАЗ 2106 бежевого кольору наїхав на двох пішоходів – хлопчиків шкільного віку – і зник з місця події. Одному з них вдалося відскочити за межі узбіччя, а інший зазнав суттєвих травм. Внаслідок ДТП хлопчик був госпіталізований в реанімаційне відділення Сторожинецької ЦРЛ, але, на превеликий жаль, травми були несумісними з життям.

Під час розшукової роботи працівниками ДАІ оперативно було встановлено, що за кермом автомобіля перебував 18-річний місцевий житель Ч., (місцезнаходження якого наразі невідомо) в компанії ще двух осіб, один з них ще неповнолітний. Перед скоєнням ДТП компанія розпивала спиртні напої – відмічали купівлю авто. Після наїзду на пішоходів автомобіль біля повороту на міське сміттєзвалище злетів в кювет. Особи двох пасажирів було встановлено, їх затримано та допитано.

По даному факту відкрите кримінальне провадження (порушення правил безпеки дорожнього руху) ст. 286 Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Ми висловлюємо глибокі та щирі співчуття рідним та близьким в зв’язку з страшною та важкою утратою.

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ