В Сторожинці відкрили “Open Space”- відділ ДРАЦС нового формату. Фото

Сьогодні, 25 жовтня 2018 року, у Сторожинці відбулося відкриття оновленого відділу державної реєстрації актів цивільного стану.

Заклад розміщений біля РБНК і працюватиме за принципом “відкритого простору” – в ньому можна буде отримати свідоцтва про народження, про шлюб чи його розірвання, про зміну імені, витяги з державного реєстру актів цивільного стану тощо.

В урочистостях взяли участь заступник Міністра юстиції Іванна Смачило, начальник Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Мінюсту Ірина Дубиківська, начальник ГТУЮ у місті Києві Станіслав Куценко, начальник ГТУЮ у Чернівецькій області Вікторія Васильчук.

“Людина, яка звертається до нас за послугами, має отримати їх швидко та якісно. Це вже 21 офіс такого формату в Україні і 5 – не в обласному центрі. Ми стаємо ближчими до громадян” – зазначила під час заходу заступник Міністра юстиції Іванна Смачило.

Загалом, у “Open Space” Сторожинецького відділу ДРАЦС надаватимуть 14 послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. 

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ