Сторожинецькі лісівники передали бійцям на фронт тушонки з кабана, бензопилу, домашні закрутки та чоботи

Сьогодні, 26 жовтня 2018 року, на території Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства лісівники завантажили для бійців на фронті цілий мікроавтобус допомоги – бензопилу, сокири, кирзові чоботи, домашні закрутки і навіть делікатеси – тушонки з м’яса дикого кабана.

Усе це волонтер Василь Назарко сьогодні везе військовим на Схід – на Шахту-Бутівку, Промку та Кримське.

Сторожинецький держлісгосп допомагає бійцям на фронті від початку війни на Сході України.

“Упродовж 4-х років ми допомагаємо бійцям на фронті. У нас відбулося відкриття сезону полювання – ми вполювали кабана і козу, тож вирішили, аби і хлопці посмакували делікатесним м’ясом.

Ми передаємо бійцям нову бензопилу, допоміжні мастила, 10 пар теплих чобіт, 10 пар осінніх, 25 банок тушонок з кабана. Також передаємо сокири, щоби хлопці змогли собі заготувати дрова на зиму.” – розповів директор Сторожинецького держлісгоспу Ігор Беленчук.

Водій-волонтер Василь Назарко, який везе допомогу на Схід, розповідає, що дорогою ще має забрати допомогу з Кіцманя та Хотина, а також на “Добробуті” має довантажитись плівкою і цвяхами.

“Від початку війни здійснив вже близько 150 поїздок на фронт. Я коли приїжджаю, то слухаю, які у хлопців є проблеми і намагаюся їм привезти те, що найбільш необхідно. Зараз волонтери стали менше допомагати бійцям на фронті через незрозумілість, невизначеність ситуації на Донбасі. Але хто хоче – той допомагає і досі” – каже Василь Назарко.

Категорія: АТО Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ