В Сторожинці відбулися змагання “Осінні старти – 2018”

Сонячним теплим днем, 28 жовтня 2018 року, в приміщенні районного спортивного товариства “Колос” районна організація  Союзу організацій інвалідів України традиційно закінчувала спортивний сезон районними змаганнями з багатоборства “Осінні старти – 2018”.

В програмі змагань були кільцекид, дартс, кидки у баскетбольне кільце, кеглі і, як завжди, змагання проходили окремо для візочників і для людей з інвалідністю інших захворювань.

Особливістю нинішніх змагань стала безкомпромісна боротьба між вже визнаними переможцями і новими амбітними учасниками.

В цілому спортивний сезон для районної організації СОІУ був вдалим.

Проведено три турніри до Дня молоді – “Коло друзів- 2018” з шашок і кільцекиду, до Дня Незалежності – “Срібна куля -2018” з бочче, “Золотий дротик – 2018” з дартсу і, як фінал, “Осінні старти”.

Також в загально командному заліку в обласній спартакіаді СОІУ в Кіцмані команда району виборола друге місце пропустивши лише команду господарів.

Підсумовуючи нинішній спортивний сезон, хочеться подякувати нашим суддям, справжнім прихильникам спорту: Сергію Усатюку, Анастасії Брижак, Лілії Боштезі-Онуфрійчук, Степану Дронику.

Без їх участі реалізація такої спортивної програми була б неможлива. Спортивний сезон закінчився, але попереду новий сезон і нові перемоги, а інакше жити не цікаво!

Джерело: Сторожинецька районна організація СОІУ

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ