“Лінь ми подолаємо, бо здоровими зростаємо” – сторожинецькі дошкільнята взяли участь у Дні Здоров’я

З самого ранку першого дня листопада до сторожинецького ДНЗ “Чебурашка” з радістю поспішали малята, адже на них чекало незвичайне свято – “День Здоров’я”.

До нього готувались вихованці всіх груп разом зі своїми вихователями та батьками: виготовляли емблеми, стенди, вчили вірші, девізи для команд.

Адже здоров’я – це основний чинник, який дає силу, успіх, радість, активність, бадьорість. Зібравшись у залі, всі з нетерпінням чекали основних персонажів свята: «Лікаря Айболитя» (соц. працівник  Токарюк Н.П.), «Мийдодіра» (асистент вихователя Солкан М.І.), медичну сестру (асистент вихователя Беженар К.Д.) та господиню “Королівства Ліні” (вихователь Гаденко Ф.В.).

Радості та веселощам не було меж, адже команда «Спортсменів» -(вихованці старшої групи), команда«Вітамінчики» (середня група), команда «Чистюльок» (молодша група), змагались між собою щоб визволити «дівчинку» (Соломію Ковалюк) з країни Лінощів.

Свято було змістовне і цікаве. Заходи такого типу часто відбуваються у ДНЗ “Чебурашка”, і малятам і батькам це до вподоби, адже здорова дитина – це головне багатство родини.

Категорія: Здоров'я
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ