У Сторожинці відбулася презентація збірки поезій Омеляна Столяра “Стежками рідного краю”

У творчої людини є велике щастя – це народження нового твору: вірша, поеми, оповідання чи маленької мініатюри. Тоді прискорено б’ється серце, душу переповнюють незвичні хвилювання, зникає весь світ, і думки шикуються в ритмічні строфи. Звідки вони беруться? Хто їх надиктовує? Як дізнатись?

Про таємничий творчий процес шанувальники творчостісторожинчанина Омеляна Івановича Столяра дізнались під час презентації п’ятої збірки поезій «Стежками рідного краю», яка нещодавно відбулась у читальному залі районної бібліотеки.

Як і в попередніх, в новій книзі зібрані образи людей, близьких Омеляну Івановичу не тільки по життю, але й тих, хто пройшов повз, але залишив назавжди розчерк пера на візерунках долі автора.

З нагоди виходу в світ нової збірки поезій та за вагомий внесок у літературне життя краю представники районної та міської влади висловили щирі слова подяки та вручили  автору збірки листи подяки.

Щирі привітання лунали і з вуст  шанувальників творчості Омеляна Івановича. Друзі, знайомі, колеги, читачі районної бібліотеки отримали задоволення від поетичної зустрічі, бо це було тепле спілкування, була радість від занурення у цілющі джерела поетичного слова Омеляна Столяра.

Джерело: Сторожинецька ЦБС

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ