У Банилові-Підгірному організували заходи до Дня дошкілля

Вступ до школи – переломний період у житті дитини. Однак і дитячий садок, і школа є ланками єдиної системи освіти і виховання. Тому все те, що чекає дитину у школі, має бути продовженням тієї справи, чим вона займалася раніше.

Для колективу Банилово-Підгірнівського дошкільного закладу «Малятко» проблема наступності між дошкільною, початковою ланками – одна із важливих проблем загальної освіти.

Ці проблеми зорієнтовані передусім на інтеграцію двох ланок освіти. Дошкільнята щиро зустрічали своїх старших друзів,  організовуючи святковий концерт до Дня дошкілля, з привітанням та теплими словами вдячності виступили і школярі та вчитель початкових класів Абрамчук А.С., запрошуючи дошкільнят до гімназії.

Закінчилось свято веселими танцями та солодким застіллям, дітлахи пригощались солодощами та фруктами і весело спілкувались.

І хоч свято минуло, ще довго згадуватимуть малята веселі хвилини спілкування із старшими друзями. Та не минуло багато часу, як дошкільнята потрапили до цікавого шкільного середовища, де їх радо зустріли школярі та вчитель, організували гру «Познайомимось», в якій ознайомили з приміщенням класів та шкільної бібліотеки.

На згадку Алла Сільвестрівна подарувала цікаву дидактичну гру дошкільнятам, яку з радістю розташували у своїй груповій кімнаті.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ