В Сторожинці відбувся мітинг-реквієм до Дня Гідності і Свободи

Вчора, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності і Свободи. Свято приурочене до річниці двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року і Революції Гідності 2013 року. 

Пам’ятну дату ввели, щоб донести до сучасних і майбутніх поколінь об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також для вшанування патріотизму і мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України та її європейського вибору.

Вчора, 21 листопада 2018 року, у Сторожинці біля стели Герої Підгір’я відбувся мітинг-реквієм до цієї дати. Хвилиною мовчання вшанували присутні пам’ять тих, хто віддав своє життя, відстоюючи ідеали миру, добра та справедливості, згадавши наших земляків, які загинули в зоні АТО – Іллю Валявського, Іллю Леонтія, Петра Боднара, Андрія Шудравого, Юрія Чікала, Степана Воробця, Володимира Бузенко, Олександра Гаденко, Петра Зайця, Олега Косована, Віталія Черновського, Олега Веклича та Ярослава Козака.

На знак світлої пам’яті про Героїв, які віддали своє життя за Свободу та Гідність нашої держави, присутні поклали до стели запалені лампадки.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ