У Кам’яній провели захід для родин, які виховують дітей з особливими потребами

2 грудня 2018 року у приміщенні Кам’янецької ЗОШ, куди були запрошені сто родин, пройшли урочистості, присвячені Міжнародному дню людей з інвалідністю.

В цей день для дітей з обмеженими можливостями Сторожинецького району ГО “Богдан” провела святковий захід під назвою “Дерево мого роду”. Готуючись до цього свята, діти та їх батьки мали нагоду дослідити коріння своєї сім’ї і з усіх робіт була створена виставка.

Створити та втілити в реальність казку для дітей допомогли волонтери, добродійники, спонсори та меценати, виконком Кам’янецької сільської ради, педадогічний та учнівський колектив Кам’янецької ЗОШ, Сторожинецька РДА, Сторожинецька районна рада, Сторожинецька міська рада, ради об’днаних територіальних громад Красноїльська, Великого Кучурова, депутати обласної та Верховної ради.

Після теплих слів привітань дітям та дорослим представили концертну програму, зокрема виступ Королеви Казок із своїми помічниками – казковими героями; різноманітні ігри, в яких брали участь запрошені, танцювальі номери та родзинку програми – веселих аніматорів, які розважали всіх присутніх фокусами та акробатичними номерами.

Представники клубу “Успішна Чернівчанка” вибрали найцікавіші роботи дітей з виставки “Дерево мого роду” та відзначили їх авторів символічними подарунками.

Після розважальної програми всім дітям вручили гарні подарунки та провели святкову лотерею, в якій було розіграно ще безліч подарунків.

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ