Сторожинецькі каратисти зібрали нагороди з трьох змагань

Медальною виявилась друга половина осені для спортсменів клубу карате “ALLIANCE”. Наші каратисти  прийняли участь у трьох змаганнях поспіль та з усіх повернулись з перемогами. Спортсмени клубу здобули нагороди у Відкритому чемпіонаті Чернівецької області, у турнірі в “Сонячній Долині” та Міжнародних змаганнях у Польщі (м. Пруднік).

У Відкритому чемпіонаті Чернівецької області вихованці «ALLIANCE» завоювали сім нагород різного ґатунку. Золотом відзначився Олександр Іонуц, срібло завоював Олег Грінчук та Адріан Лунгуляк, а бронзові нагороди здобули Поліна Можар, Денис Гімінчук, Адріан Лунгуляк та Мирослав Чунтул.

На початку листопада вихованці “ALLIANCE” також здобули цілу низку нагород у змаганнях, що проходили у туристичному комплексі “Сонячна Долина”. У їхньому активі 22 нагороди, 9 з яких золотих.

Зокрема, переможцями у індивідуальних категоріях стали – Іван Максимюк, Джорджи Бружа, Анна Українець, Вячеслав  Ставчанський, Андрій Танасійчук, Олег Грінчук, Іван Бевцик та Денис Берсан.

Обласний турнір та змагання у “Сонячній Долині” стали етапом підготовки до Міжнародних змагань з карате в польському місті Пруднік, які проходили посеред листопада.

За словами голови клубу “ALLIANCE”, майстра спорту Павла Шестакова, наші спортсмени проявили спортивну волю та витримку і повернулись з повним комплектом нагород.

В активі “ALLIANCE” 4 нагороди. Золото та бронзу здобув Андрій Бліжинець в індивідуальному куміте таката, срібною нагородою відзначився Владислав Токарюк, а в індивідуальному куміте третє місце завоювала Катерина Бліжинець. Також ще двоє вихованців, Кирило Лукенюк та Денис Гімінчук, зупинились за крок до п’єдесталу та посіли п’яте місце в індивідуальних категоріях.       

Вітаємо усіх призерів та переможців! Так тримати!

Павло Іванчак

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ