Міська рада оголосила конкурс на кращу новорічно-різдвяну вітрину

Відповідно до розпорядження голови Сторожинецької міської ради №700 від 29.11.2018 року Сторожинецька міська рада повідомляє про проведення міського конкурсу на краще новорічне оформлення віконних вітрин, торговельних залів, об’єктів сфери побутового обслуговування, фасадів будинків та територій, прилеглих до магазинів, підприємств ресторанного господарства та побутового обслуговування «Краща новорічно-різдвяна вітрина».

Конкурс проводиться з 1 грудня 2018 року по 26 грудня 2018 року. Учасниками конкурсу можуть бути підприємства торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування міста всіх форм власності, які виявили бажання взяти участь у цьому конкурсі та надіслали на електронну адресу ([email protected]) або поштову адресу (59000, вул. М.Грушевського, 6, м. Сторожинець Чернівецької області) організатора конкурсу відповідну пропозицію про це.

Критеріями оцінки конкурсу є:

  1. Благоустрій та святкове оформлення прилеглої території, зовнішній вигляд будівлі.
  2. Оформлення фасаду.
  3. Наявність святкового освітлення.
  4. Використання при оформленні вітрин, торговельних залів, об’єктів сфери побутового обслуговування декоративних елементів.
  5. Святковий одяг обслуговуючого персоналу.

За підсумками проведення конкурсу встановлюються три призові місця у двох номінаціях: «Кращий заклад торгівлі» та «Кращий заклад громадського харчування».

Переможці конкурсу нагороджуються дипломами 1-3 ступенів та грошовими преміями, а інформація про них оприлюднюється на офіційному веб-сайті Сторожинецької міської ради та в інших засобах масової інформації.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ