Біля Красноїльська прикордонники пострілами зупиняли контрабандистів

Учора підвечір, прикордонний наряд від мобільного прикордонного загону «ДОЗОР» виявив автомобіль, що на значній швидкості рухався у сторону кордону. На вимогу прикордонників зупинитися, водій не відреагував та спробував втекти.

В результаті чого охоронцями кордону застосовано зброю. Не відреагувавши на попереджувальні постріли вгору та продовжуючи рух, спецпризначенцям довелося стріляти по колесах легковика. «Німця» литовської реєстрації було зупинено за тисячу метрів до державного кордону. З автомобіля вийшли кілька чоловік, які вдалися до втечі. Водія автомобіля «Volkswagen Passat», яким виявився мешканець Сторожинецького району, вдалося затримати.

Під час перевірки документів у водія встановлено, що останній знаходиться у стані алкогольного сп’яніння. При здійсненні огляду легковика в салоні й багажному відсіку прикордонники виявили пакунки з тютюновими виробами. Ящики з сигаретами були обгорнуті чорним поліетиленом та підготовлених до подальшого транспортування через кордон.

На місце події прибули представники Національної поліції, тривають слідчі дії. Водія разом з автомобілем та товаром доставлено на відділення інспекторів прикордонної служби «Красноїльськ», на ділянці якого відбулося правопорушення.

Відносно 27-річного водія складено протоколи про адміністративні правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України та злісну непокору представникам правоохоронного органу. Щодо спільників чоловіка, то на даний час триває їх пошук.

Категорія: Кримінал Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ