На Глибочку поліцейські ловили п’яного водія легковика

Вчора, 13 грудня, близько 18 години, екіпаж патрульної поліції, направляючись в Сторожинець для надання супроводу колоні транспортних засобів прикордонної служби, побачив на узбіччі громадян, які потребували допомоги.

Правоохоронці зупинилися та дізналися, що водій автомобіля Chevrolet Aveo допустив зіткнення з вантажівкою заявника та з місця події зник. Поліцейські направилися туди, куди, за словами заявника, направився винуватець ДТП.

Патрульні помітили автомобіль, який мав характерні пошкодження та підпадав під орієнтування. екіпаж патрульної поліції подав вимогу про зупинку автомобілю Chevrolet Aveo, але водій не зупинився, а додав швидкості ігноруючи вимогу патрульних.

Завжди готові прийти на допомогу?‍♀?‍♂?Вчора, близько 18-ї години, екіпаж патрульної поліції направляючись в м. Сторожинець, для надання супроводу колоні транспортних засобів прикордонної служби, побачили на узбічі громадян, які потребували допомоги.Правоохоронці зупинилися та дізналися, що водій автомобіля Chevrolet Aveo допустив зіткнення з транспортним засобом заявника та з місця події зник. Поліцейські дізналися всю необхідну інформацію та направилися в напрямку куди за словами заявника направився винуватець ДТП.Патрульні помітили автомобіль, який мав характерні пошкодження та підпадав під орієнтування. екіпаж патрульної поліції подав вимогу про зупинку автомобілю Chevrolet Aveo, але водій не зупинився, а додав швидкості ігноруючи вимогу патрульних.В ході переслідування транспортний засіб вдалося зупинити. При спілкуванні у водія виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Також вдалося встановити, що водій даного транспортного засобу спричинив дорожньо-транспортну пригоду та з місця події зник.На місце події викликали екіпаж ГРПП (група реагування патрульної поліції) який в подальшому займався даною справою.СЛУЖИТИ ТА ЗАХИЩАТИ!!!#вашапатрульнаполіція_cv#ПатрульнаполіціяЧернівецькоїобласті #патрульнаполіціячернівці

Posted by Патрульна поліція Чернівецької області on Thursday, 13 December 2018

В ході переслідування транспортний засіб вдалося зупинити. При спілкуванні у водія виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Також вдалося встановити, що водій даного транспортного засобу спричинив дорожньо-транспортну пригоду та з місця події зник.

На місце події викликали екіпаж групи реагування патрульної поліції, який в подальшому займався даною справою.

Ще одна автопригода сталася близько 9 години ранку 13 грудня в селі Буденець. Керуючи автомобілем «Ford Transit», 50-річний чернівчанин не встиг вчасно зреагувати на дітей, котрі перебігали дорогу.

Щоб уникнути трагічних наслідків, водій скерував авто в кювет, однак, усе ж таки зачепив одного із хлопців. 9-річний хлопчик отримав струс головного мозку та забій плеча.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ