У “Юності Підгір’я” провели захід до Дня Святого Миколая для дітей з особливими потребами

До Дня Святого Миколая ГО “Берегиня” спільно з Сторожинецькою міською радою у Центрі есетичного виховання “Юність Підгір’я” провели благодійний захід для діток з обмеженими фізичними можливостями.

Організаторам вдалося поєднати на одній сцені виступи звичайних діток і діток з особливими потребами, адже особливі діти теж заслуговують уваги і надзвичайно хочуть бути почутими.

Під час виступів не могли стримати сліз ні за кулісами, ні присутні у залі. Та найбільш вражаючими були сльози батьків особливих дітей-акторів.

Для “Берегині” проведення благодійного заходу такого масштабу – перший досвід, а попереду ще багато ідей і задумів.

Організатори дякують меценатам і спонсорам, усім благодійникам, які долучилися до проведення заходу: політичним партіям Блок Петра Порошенко “Солідарність” та Аграрній партії України; депутатам міської ради: Марині Бойчук-Щітці, Василю Бойчуку, Івану Кривку, Дмитру Бойчуку; в.о. старости села Стара Жадова Івану Савчуку; Галині Токар, голові ГО “БДІ” “Богдан”, КП “Міські ринки”, приватним підприємцям: Бойчук Марії, Сергію Сороцькому, Григорію Пукасу, Бойчук Оксані, Голінцю Василю, лісничим Жадівського лісництва Георгію Ксьонзеку та Михайлу Рибаку.

Окремі слова вдячності Валентині Токарюк та агіт-бригаді Сторожинецької районної гімназії за активну участь у заході і колективу Сторожинецького ЦДЮТ.

На заході були підведені підсумки двох благодійних акцій:

  1. «Діти-дітям»: впродовж місяця учні загалньоосвітніх навчальних закладів робили своїми руками новорічні іграшки, якими прикрасили новорічну ялинку на заході і передали Сторожинецькому інклюзивно-ресурсному центру.
  2. «Святий Миколай спішить до кожної дитини»: впродовж місяця проходив збір канцелярського приладдя, солодощів, іграшок та благодійних внесків.

Подяками Сторожинецької міської ради за активну участь  у благодійних акціях відзначені Сторожинецька ЗОШ І-ІІІ №1, Сторожинецький ліцей, Старожадівський НВК, відділ освіти, молоді і спорту міської ради.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ