У РДА представили нову начальницю відділу міграційної служби у Сторожинецькому районі

Вчора, 19 грудня 20189 року, у залі засідань РДА керівникам районних служб і державних установ в районній державній адміністрації представили нову начальницю відділу Державної міграційної служби в Сторожинецькому районі Марину Сокирчук.

Познайомив з керівником служби району начальник УДМС у Чернівецькій області Віталій Вербицький. Він висловив впевненість у тому, що Марина Сокирчук з достоїнством очолить колектив міграційної служби найбільшого району Чернівецької області і прийматиме на посаді вірні і ефективні рішення.

Із призначенням пані Сокирчук привітав голова Сторожинецької РДА Ярослав Бартош. Він побажав успіхів у професійній діяльності і сподівання на результативну співпрацю, а також закликав присутніх керівників силових структур, органів місцевого самоврядування, керівників установ, підприємств і організацій району максимально сприяти у роботі новообраному керівнику міграційної служби.

Представляючи нового керівника колективу міграційної служби району, начальник УДМС у Чернівецькій області Віталій Вербицький наголосив на недопущенні в подальшому неналежного ставлення до відвідувачів, а тим більше – проявів корупції, які суворо каратимуться.

Марина Анатоліївна Сокирчук родом з Новоселиччини. Отримала дві вищі освіти з відзнакою. Зокрема, у 2010-2014 – курсант Національної академії внутрішніх справ України (Київ), працювала слідчим Першотравневого РВ УМВС України в Чернівецькій області, у 2015-2017 – слідчим СУ ГУНП в Чернівецькій області, у 2018 – старший слідчий в тяжких та особливо тяжких злочинах СУ ГУНП в Чернівецькій області.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ