Після пожежі у Їжівцях виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті

Сьогодні, 24 січня 2019 року, у селі Їжівці сталася пожежа у приватному будинку. На місце події був направлений екіпаж ДПРЧ-12, а також МПО Їжівців, Красноїльська і Чудею.

Рятувальники локалізували загоряння площею 60 м.кв. і, в подальшому, ліквідували його. Вогнем було пошкоджено дві кімнати, знищено речі домашнього вжитку, меблі.

Після пожежі у приміщенні було виявлено тіло жінки 1968 р.н. без ознак життя.

На місце події були викликані правоохоронці. Під час огляду тіла поліцейські виявили тілесні ушкодження, що вказують на насильницьку смерть жінки. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції та Сторожинецького відділу. Наразі поліцейські проводять комплексні заходи для встановлення осіб, які вчинили вбивство, свідків та можливих очевидців.

Поліція звертається до всіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо осіб, які можуть бути причетні до злочину, з проханням повідомити на спецлінію «102» або за номерами телефонів (03735) 2-19-60, (066) 511-13-49

Категорія: Кримінал Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ