#СторожинецьНеСело – фейк і маніпуляція чи кістка у горлі тих, для кого Сторожинецький район розмінна монета?

Радію і пишаюсь за жителів рідного Сторожинецького району. Різні за віком, політичними поглядами, статками… Люди об’єдналися і заявили, що готові боротись за долю рідного району.

Але знайшлися і ті, хто не зрозумів. У повідомленнях і при зустрічі виказували: «Що ти фейки і маніпуляції поширюєш!». На прохання аргументувати свої звинувачення посилались на наступний сюжет:

Сюжет, в якому висвітлюється тільки одна точка зору. Сюжет, в якому нема жодного коментаря від творців флешмобу.

Сюжет, в якому нема жодного коментаря від представників Сторожинецького і Вижницького районів. А коментарі залучених “експертів” викликають більше питань, аніж відповідей…

Нашим сторожинецьким “розумникам” досить такого сюжету.

А цікаві розповіді “не для преси” працівників РДА, ОДА, райради і облради, що вже “все вирішене і написане, тільки не підписане”?

А значний тиск на працівників медичної сфери з проханням не противитись неминучому?

А те, що позиція всеукраїнських і регіональних ЗМІ – це часто позиція інтересів людей з владою і великими грошима? Це все для них не аргумент!

Чесно, уявив картину, якби протест не почався і не почав би переламувати гру політиканів – тишком-нишком центр перенесли б у маленьке містечко серед гір за п’ятдесят з гаком кілометрів від Сторожинця.

Наші “розумники-критикани”, долаючи довге і не зовсім європейське сполучення, зі сльозами на очах істерично кидали б звинувачення іншого плану: “І куди ви дивились активісти, журналісти і волонтери!!!”. Всім не вгодиш, але добре, що їх маленька групка.

Замість висновку скажу: “Сторожинець – не село!”, “Центр госпітального округу у Сторожинці!”, “Центр адміністративного округу у Сторожинці!”

Максим Пансик

Категорія: Статті Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ