Маємо маленьку перемогу, сторожинецькі! Про центр госпітального округу і Сторожинецьку районну гімназію

Як виявилося, на черговому засіданні Госпітальної ради, якае відбулося 7 лютого, вирішилося набагато більше, аніж могло здаватись.

Більшістю голосів успішно було прийнято Положення про Госпітальну раду, в якому центр госпітального округу прописаний у Сторожинці.

Позачергова сесія міської ради переконала – центр госпітального округу буде в Сторожинці. На засіданні також розглянули питання Сторожинецької районної гімназії. Основні вислови: «Не допустити конфлікт між освітою і медициною», «Дешевше побудувати нові приміщення або знайти більш придатні, аніж реконструкція гімназії». Надалі над цими питаннями працюватиме робоча група.

Але не все так безхмарно! Групку тих, хто почав «бити у дзвони» і наголошувати – “Сторожинець – не село”, “центр госпітального округу у Сторожинці”, “центр адміністративного округу у Сторожинці”, звинуватили у створенні фейків і розповсюджені недостовірної інформації…

В мене питання – чого так довго тягнули з висловленням офіційних позицій і відповідей? Коли ж побачили реальну небайдужість сторожинецьких людей, зарухались. Чекали на вказівку згори? Є ще немало питань, аргументів, фактів і свідчень, але битись головою об залізобетонну офіційну версію влади – невдячна справа.

Один із депутатів місцевої ради не для преси зазначив, що як таки дуже буде потрібно, все ще можуть переграти – представники Вижницького і Путильського району чекають на прийняття законів і змін до законів, що стосуються гірських і високогірних районів… За його думкою сюрпризи ще можливі.

А на мою скромну думку люди Сторожинецького району довели, що з ними потрібно рахуватись. Пряма демократія і європейські цінності в дії!

Я часто допускав думки, що мій рідний район занадто пасивний і байдужий. Беру свої думки назад.

Сторожинецькі, дякую вам за небайдужість, в єдності наша сила, пишаюсь нами!

Максим Пансик

Категорія: Статті Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ