10 причин пити фільтровану воду

Хоч ми всі й знаємо, що воду слід пити, однак часто забуваємо про постійне зневоднення організму.

Ми все охочіше купуємо пляшкову воду, оскільки та, що з тече з крану погана на смак, а часом, навіть має неприємний запах. Як це змінити? Чому варто пити фільтровану воду?

  1. Фільтрована вода – чиста.
    Мешканці міст мають острах перед питтям води з крану, оскільки інколи вона не є відповідної якості. Проблема забрудненої води актуальна і для користувачів колодязів та свердловин, оскільки у ній можуть розвиватися хвороботворні бактерії або міститися інші шкідливі домішки, такі як залізо, солі твердості, аміак і навіть сірководень.
  2. М’яка вода – отже, немає осаду.
    Чи зауважили ви, що у вашому чайнику щораз більше накипу? Ця проблема, зазвичай, має зв’язок з твердістю води. Користуючись системами очищення води ви пом’якшуєте свою воду. Твердість зменшується на 80-90%, що дозволяє уникати вапняних відкладень на сантехніці та накипу у чайнику. Різниця стане відчутною, навіть при митті горнятка від кави чи чаю, оскільки миючі засоби довше залишаються активними у знесоленій воді.
  3. Очищення від забруднень.
    Вода, що тече в трубі, містить в собі пісок, а також інші забруднення, такі як іржа, пестициди, бактерії тощо. Якщо в такому випадку використати фільтр для води з мінералізатором, то він не тільки очистить воду, але й покращить її смак.
  4. Кінець хлорованій воді.
    Фільтр для води очистить її і позбавить неприємного смаку хлорки. Цей хімічний елемент може потрапляти разом з важкими металами до ґрунтових вод і майже завжди присутній у наших трубопроводаї. Навіть, якщо ви не будете пити цієї води, то готуватимете на ній. Саме тому так важливо користуватись системою фільтрації на основі вугільних засипок.
  5. Смачна фільтрована вода – це можливо.
    Фільтрована вода є смачною, а також позбавленою неприємного запаху хлору, що дуже впливає на покращення смаку ранкової кави чи чаю. Однак, не поспішайте випити ваш ранковий напій, пам’ятайте, що немає нічого кращого, ніж склянка чистої води!
  6. Фільтрована вода вплине на смак ваших страв.
    Фільтрована вода покращить смак приготованої Вами їжі, оскільки вона є позбавленою від бактерій, а значить, не зможе зіпсувати ваших продуктів та їхньої свіжості.
  7. Скільки води пити щоденно аби покращити метаболізм?
    Кожен з нас повинен випивати 1-3,5 л води щоденно. Звідки така цифра? Відштовхуємось від даних 1 л /30 кг. Потреба збільшується під час спеки чи заняттях спортом. Оптимальною кількістю споживання води для вагітних жінок є 8 склянок щоденно. Зранку потреба води в організмі складає 0,7 л, хоча нам це й може здатись важким завданням на початку. Воду варто пити малими порціями, але чим частіше, тим краще. І ще варто запам’ятати, що саме негазована вода є найбільш корисною для вашого організму.
  8. Фільтрована вода – наші внутрішні зміни.
    Коли починаєш вживати фільтровану воду постійно, то невдовзі зможеш зауважити, що шкіра стала гладенька і пружніша, покращився метаболізм. Відтак зможемо бути впевнені у тому, що отримуємо мінеральні поживні речовини, які так потрібні нашому організму.
  9. Фільтрована вода – це турбота про природу.
    Користуючись фільтрованою водою, ти захищаєш навколишнє середовище і залишаєш його чистим для прийдешніх поколінь хоча б навіть завдяки тому, що не купуєш постійно пластикових пляшок, які розкладаються по кілька сотень років.
  10. Фільтрація води і витрати з експлуатації.
    Чи ставили ви перед собою питання скільки ви витрачаєте на воду в пляшках? Якщо уважно порахувати, то дуже швидко стає зрозуміло, що при використанні фільтрованої води ми не тільки економимо кошти, але й захищаємо наше здоров’я і навколишнє середовище.

Бажаєте придбати чисту фільтровану воду?

До уваги сторожинчан та гостей міста! В мікрорайоні по вул. Некрасова біля магазину “Престиж” встановлено автомат з продажу свіжої води з 7-ступеневою очисткою.

Чисту охолоджену воду можна придбати за ціною 1 гривень за 1 літр цілодобово!

Крім розрахунку купюрами та монетами, за воду можна розрахуватися карткою постійного клієнта.

Якщо ви маєте бажання взяти картку постійного клієнта, зателефонуйте за номером:

098 39 70 361

096 63 47 593

Це дозволить вам розрахуватися за воду карткою, а також отримувати на картку здачу і мати знижку 3%!

Чиста вода – здоров’я всієї родини!

Увага! Приходьте, будь-ласка, з своєю тарою! В автомат можна вміщується тара до 19 літрів.

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ