24.07.15. Сесія Сторожинецької районної ради

main

Сьогодні, 24.07.2015 р., відбувался чергова ХХХІ сесія VI скликання Сторожинецької районної ради. На засіданні було заслухано прокурора Сторожинецького району Балицького Сергія Васильовича з інформацією про стан боротьби з злочинністю та дотриманням законності на території району. Начальник дільничної інспекції міліції РВ УМВС Чернявський Олег Дмитрович розповів про охорону громадського порядку та в загальному про діяльність на території району.

8

Також на сесії заслухали звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2015 року та розглядали внесення змін до бюджету на 2015 рік.

Серед питань порядку денного були розглянуті питання щодо списання деякого майна, про внесення доповнень до Регламенту роботи Сторожинецької районної ради, про затвердження Положення про он-лайн трансляцію засідань сесій райради, про введення додаткових штатних одиниць до штатного розпису Чудейського НВК, про внесення змін до Районної програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення “Турбота” на 2014-2016 роки.

6

Перед початком розгляду питань порядку денного до депутатів звернулися вчителі Верхньопетрівецької ЗОШ І-ІІІ ст. №2. В школі виникла конфліктна ситуація навколо посади директора і для її вирішення педагогічний колектив та батьки учнів прибули на засідання сесії.

Пропонуємо вашій увазі повний відеозапис засідання:

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ