Допомога громади Ярославу Верхоляку

Допомога Верхоляку

Місяць тому ми опублікували заклик допомогти зібрати кошти на подальше лікування учасника АТО Ярослава Верхоляка. В Чернівцях також був організований благодійний концерт для збору коштів на лікування пораненого бійця. Небайдужі буковинці, державні та громадські організації за підтримки ЗМІ зібрали на лікування понад 26 тис. грн. 

Зараз Ярослав закінчив лікування в Одесі та збирається виїжджати додому, адже 5 липня він повинен розпочати курс лікування в Кракові (Польща).

“4 серпня маю вже бути в Польщі, тому що на 5 – операція, – розповідає Ярослав. – З дорогою мені допомагає католицька община. Але гостро стоїть питання нестачі коштів. На цю операцію мені потрібно майже 4 тис. євро. За допомогою чернівецьких та одеських волонтерів зібрали 1.5 тис. євро, а решту суми надіємося зібрати за допомоги небайдужих доброчинців.”

Нагадаємо, що Ярослав Верхоляк отримав важкі поранення під час бойових дій в Луганському аеропорту. Основний діагноз: наслідки перенесення вогнепального багатоосколкового наскрізного поранення носо-губної ділянки та порожнини носа справа і вогнепального осколчатого багато уламкового двобічного перелому твердого піднебіння та верхньощелепної пазухи зліва, у вигляді рубцевої контрактури м’яких тканин носу справа та секвестрації дрібних кісткових фрагментів верхньої щелепи у фронтальному відділі обличчя, глибокі опіки верхніх та нижніх кінцівок, та перелом колінчатого суглоба, втратив ліве око. Перебував на лікуванні у Харківському, Одеському та Чернівецькому госпіталях. За останніх півроку переніс п’ять складних операції: попереду ще декілька операцій та тривалий курс лікування і реабілітації.

Кожен з нас може долучитися до допомоги Ярославу, якому необхідне ще довготривале лікування.

Ви можете допомогти нашому справжньому патріоту повернутись до нормального життя переказавши кошти на особовий рахунок.

[stextbox id=”alert” shadow=”true”]Номер картки ПриватБанку – 5168 7420 1899 4933, Верхоляк Ярослав Ілліч.
(096 690 99 33, 066 326 27 38 – Ярославу)[/stextbox]

Категорія: АТО Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ